Norolanin tarina

Keskellä kauneinta Järvi-Suomea, puhtaan ja kauniin luonnon äärellä Saimaan vesistöissä on Norolanin koti. Täällä lukemattomien järvien ympäröimänä kalastus on ollut suuri osa elämää jo tuhansia vuosia. Norolan sai alkunsa Mikkelissä 2019 ja muutama vuosikymmen tätä ennen sai alkunsa myös Norolanin perustaja Jyrki. Hän on yksi meitä, joita kalastus koskettaa hyvinkin intohimoisesti.

"Minulle kalastaminen on tunne vapaudesta, luottamisesta välineisiin ja kaiken turhan unohtamisesta. Kalastajana tiesin millainen huipputehokkaan uistimen pitää olla ja korunvalmistajana miten se tehdään. Ylpeydellä voin sanoa, että Norolan edustaa arvojani perinteikkäästä käsityöstä ja puhtaasta kotimaisuudesta. Kireitä siimoja!"

Jyrki Kasanen - Norolanin viehemestari

Jyrki Kasanen, Norolanin perustaja ja viehemestari

Vastuullista kotimaista käsityötä maailmalle (yhteistyössä)

Nuoresta iästään huolimatta Norolan ei enää ole vain yhden viehemestarin yritys. Meitä on jo useita, jossa jokaisella on omanlaisensa intohimo kalastusta ja arvokasta kotimaista käsityötä kohtaan. Myös vastuullisuuden kantavat arvot ovat entistä vahvemmin läsnä. 

Norolanilla ei myydä mitä tahansa, vaan valitsemme hyvin huolellisesti valikoimamme tuotteet joihin itse sataprosenttisesti uskomme (ja joilla itsekkin haluamme kalastaa). Meille vastuullisuus tarkoittaa esimerkiksi sitä, että käytämme lyijyttömiä ja ympäristöystävällisiä materiaaleja niin tuotteissa kuin pakkauksissammekin. Vaikutamme toiminnallamme myös alihankkijoihimme, koska sitoutamme samalla myös heidät lyijyttömiin ja mahdollisimman vastuullisiin materiaalivalintoihin.

Myös me Norolanilla kalastamme ja teemme vieheitä kalastajilta kalastajille, sellaisia uistimia, joita me itsekin haluamme käyttää.


Norolan Pike Spoons with JigTails

100% asiakastyytyväislupaus

Haluamme tarjota vain parasta mitä tulee asiakkaidemme tyytyväisyyteen. Jos et ole tyytyväinen Norolanin tuotteisiin, kerro siitä meille ja korjaamme asian!

Eroon kertakäyttökulttuurista

Alusta saakka Norolanin juuret ovat olleet merkityksellisten kalastuselämysten löytämisessä ja aidossa halussa inspiroida kalastajia kestävämpiin valintoihin.

Norolan ei ole eikä koskaan tule olemaan kertakäyttökulttuuria edustava yritys. Filosofiaamme edustaa hyvin se, että kalastusvälineisiin on voitava luottaa sataprosenttisesti ja uskomme vahvasti, että merkitykselliseen kalareissuun ei tarvita satoja vieheitä, ainoastaan se luottovapa ja ne vieheet joihin voi luottaa.

Mahdollisuus elämäsi kalaan

Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden elämänsä parhaimpaan kalaan! Joillekkin se on suurkalarekisteriin päätyvä ahven ja joillekkin se voi olla esimerkiksi pieni, mutta elämänsä ensimmäinen hauki.

Onkin ollut aivan mahtava huomata tuotearvosteluissamme, että moni on kuin onkin saanut uistimillamme sen - Elämänsä kalan!

 

Rautu Norolan Light Spoonilla