ILMAINEN KOTIINTOIMITUS!

Norolanin tarina

Merkityksellisiä kalastuselämyksiä vastuullisesti

Keskellä kauneinta Järvi-Suomea, puhtaan ja kauniin luonnon äärellä Saimaan rannalla on Norolanin koti. Täällä lukemattomien järvien ympäröimänä kalastus on ollut suuri osa elämää jo tuhansia vuosia.

Kotimaisen perinteikkään käsityön sekä vastuullisten arvojen kautta haluamme tarjota Sinulle merkityksellisiä kalastuselämyksiä ja mahdollisuuden elämäsi mahtavimpaan kalaan!

 

Norolan Light Spoon - Merkityksellisiä kalastuselämyksiä

Norolanin vieheet

Norolan yhdistää ennennäkemättömästi ikiaikaisia vieheenrakennusperinteitä ja moderneja korumaailmastakin tuttuja valmistustekniikoita.

Norolanin uistimet eivät ole mitä tahansa uistimia, ne ovat tehokkaita, kauniita ja ainutlaatuisia testivoittajavieheitä. Vieheemme on tehty viimeistä piirtoa myöten tarkasti käsityönä, puhtaasti kotimaisen työn tuloksena. 

Vieheet valmistetaan käsityönä Mikkelissä ja ne sopivat kalastajalle kuin kalastajalle. Olit sitten aktiivikalastaja, tai satunnainen mökkikalastaja, vieheemme ovat hyvä valinta juuri sinulle!

Myös me Norolanilla kalastamme ja teemme vieheitä kalastajilta kalastajille, sellaisia uistimia, joita me itsekin haluamme käyttää.


Norolan Pike Spoons with JigTails

Light Spoonin menestys

Yli 600 prototyyppiä, lukuisia testitunteja ja uusien valmistustekniikoiden kehittämistä, näitä kaikkia Norolanin ensimmäinen uistin, Light Spoon, vaati syntyäkseen.

Norolan perustettiin huhtikuussa 2019 ja samaan aikaan ensimmäiset Norolan Light Spoon uistimet olivat valmiit. Muutama testikappale oli toimitettu myös Erä-lehteen. Kaksi kuukautta myöhemmin Erä-lehti julkaisi artikkelin jossa vertailtiin kauden uutuusvieheitä hauen lampikalastuksessa ja Jari Tuiskunen kirjoitti artikkelissaan ensimmäisen testireissun yhteenvedoksi: “Kasvatin kokonaishaukisaaliini kymmeneen. Niistä yhdeksän tuli päivän ylivoimaisella ottipelillä Light Spoonilla.” Tämän jälkeen ensimmäinen kysyntäpiikki oli valmis vain kaksi kuukautta yrityksen perustamisen jälkeen!

Erä-lehti jatkoi testikalastuksia ja Vuoden haukiviehe kisan tulokset tulivat joulukuussa 2019. Lehden otsikko oli “Metkan lusikan ylivoimaa!” Tämän artikkelin jälkeen Light Spoonista tuli yksi kalastusalan puhutuimmista vieheistä ja Norolanin liiketoiminta sai todellisen kasvupyrähdyksen!


Erä-lehden testivoitto

Uistin omalla kuvalla, järjettömästä ideasta merkitykselliseksi lahjatuotteeksi

Alunperin kuvallisia uistimia tehtiin vain ystäville hupimielessä. Lahjansaajien reaktioiden kannustamana syntyi ajatus siitä, että voisiko hupimielessä tehty lahjaidea ollakin vakavasti otettava lahjatuote?

Kuvallisia uistimia tehdessä meillekkin välittyy se tunne, joka ajatuksella annettavaan kalastuslahjaan sisältyy. Uistimen kuvaksi valikoituu monesti joku rakas muisto, tai lahjan saajalle merkityksellinen asia tai henkilö. Nämä uistimet eivät ole vain uistimia, vaan niihin sisältyy jotain paljon enemmän, kuin tavallisessa uistimessa on.

Olemme todella otettuja upeista tuotearvosteluista, saamistamme lämminhenkisistä palautteista ja siitä että saamme olla mukana tekemässä lahjoja, joilla on suuri merkitys!


Uistin omalla kuvalla - paras lahja kalastajalle

Norolan nyt

Norolan on kalastusalan nopeimmin kasvanut startup-yritys. Te asiakkaat olette tehneet meidän kasvun ja haluammekin silloin tällöin antaa jotain myös takaisin ja ilmoittautumalla sähköpostilistallemme, voit saada ainutlaatuisia tarjouksia, mahdollisuuden etuostoon uniikeissa tuotteissamme ja joskus jopa ilmaisia kaupantekijäisiä tilauksiisi!

Kun ostat Norolanin tuotteita, ostat samalla 100% kotimaista käsityötä. Tuotteidemme etuna on kevennetty rakenne, ainutlaatuinen valoa läpikuultava keskilinssi ja testeissä todistettu tehokkuus. Myös me Norolanilla olemme kalastajia. Olemme myös koruseppiä ja käsityöläisiä. Kokemuksen kautta tiedämme mitä me haluamme uistimiemme tekevän ja me tiedämme miten saamme uistimemme tekemään sen mitä haluamme.

Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden elämänsä parhaimpaan kalaan! Joillekkin se on suurkalarekisteriin päätyvä ahven ja joillekkin se voi olla esimerkiksi pieni, mutta elämänsä ensimmäinen hauki. Onkin ollut aivan mahtava huomata asiakaspalautteissa ja viiden tähden tuotearvosteluissamme että moni on kuin onkin saanut uistimillamme sen - Elämänsä kalan!

Rautu Norolan Light Spoonilla