Norolan Pike Spoon weedless: Esittelyssä superuutuus hauenkalastukseen!

Norolan Pike Spoon weedless: Esittelyssä superuutuus hauenkalastukseen!

Erä-lehden vuoden 2019 haukivieheeksi valitsema Light Spoon -uistinsarja saa jatkoa upealla uutuudella, joka tulee mullistamaan ruohikkovieheiden maailmaa. Norolan on vuoden mittaisen historiansa aikana järisyttänyt heittokalastuskulttuuria innovatiivisilla ja käsintehdyillä uistimilla ja Pike Spoon weedless ei ole tässä sarjassa mikään poikkeus.

Norolan Pike Spoon weedless on pitkäheittoinen ja voimakasuintinen ruohikkouistin, joka sisältää saman kaloja houkuttelevan läpikuultavan keskilinssin kuin kolmihaarakoukutettu esikuvansa testivoittaja Norolan Light Spoon.

Ruohosuojauksen ansiosta pääset kalastamaan lumpeikkoja ja kaislikoita, joihin normaaleilla uistimilla ei olisi mitään asiaa! Vaikkakin Pike Spoon on painonsa ansiosta pitkäheittoinen ja se on todella kevyt vedessä sen keskiosan valun ansiosta. Tämä mahdollistaa myös matalien kalapaikkojen tutkimisen hitaallakin kelauksella.

Vieheen uintiliike on voimakas todella hitaallakin kelausnopeudella ja tämän ansiosta Pike Spoon on erinomainen viehe esimerkiksi keväiseen kylmän veden kalastukseen.

Norolan Pike Spoon weedless ruohikkouistinta saadaan kahdessa eri koossa ja kuudessa upeassa eri värissä. 8 cm versio imitoi mahtavasti tyypillistä saaliskalan kokoa ja 10 cm uistimen profiili on jo täysin uskottava suurhauellekkin. Koukkuna uistimessa käytetään myös suolaisen veden kestävää Permasteel-pinnoitettua ja kemiallisesti teroitettua huippulaatuista VMC 9171 -koukkua.

Tutustumistarjouksena teille tarjoamme seuraavan ainutlaatuisen tarjouksen: 

  • 8 cm Norolan Pike Spoon weedless 3-pack (hopea/sininen, kupari/ruskea, kulta/punainen) 34,90€ (ovh. 44,70€)
  • 10 cm Norolan Pike Spoon weedless 3-pack (hopea/harmaa, kupari/keltainen, kulta/punainen) 37,90€ (ovh. 47,70€)

Jos tilaat molemmat paketit, saat kaupan päälle Norolanin käsintehdyn Fortress Predator -perukkeen, joka sopii Norolanin uistimille täydellisesti ja on erittäin kestävä. Saat perukkeen automaattisesti kun lisäät molemmat tuotepaketit ostoskoriin. Edun arvo 4,90 eur. 

Voit ostaa Pike Spoonit omaksesi täältä

Takaisin blogiin